Presentatie ‘Mijn ontdekking van het Hogeland’ – Trudy Beekman

Op zondag 16 augustus om 14:00 u. wordt het boek ”Mijn ontdekking van het Hogeland’ van tekenaar en natuurliefhebber Trudy Beekman gepresenteerd in het Spijslokaal aan het Oosterkerkpad 3 te Warffum. U bent allen van harte uitgenodigd.

In dit schetsdagboek neemt Beekman ons mee op een bijzondere tocht langs het Hogeland en de Waddenkust. Ze laat ons zien hoe ze als ‘nieuwkomer’ dit gebied leert kennen en elke dag verrassende ontdekkingen doet: een zee op afstand, bruine kiekendieven hoog in de lucht, witte abelen langs de wegen, bijzondere kippenrassen in Eenrum. ‘Schetsen is wortel schieten.’

Op deze boekpresentatie is Trudy gewoon aan het werk: schetsen, tekenen, maar heeft ze ook alle tijd om vragen te beantwoorden, haar boek te signeren en in gesprek te gaan over kijken, tekenen en leven op het Hogeland. Bovendien geeft ze een bijzondere boekenlegger weg.