Trudy Beekman op tournee in Middelstum, Eenrum en Groningen

Nu haar boek Mijn ontdekking van het Hogeland is verschenen, gaat Trudy Beekman op tournee langs verschillende plekken in Groningen die inspiratie bieden voor haar werk en soms ook een rol spelen in haar boek.

Na de boekpresentatie bij het Spijslokaal van het Openluchtmuseum in Warffum zal de kunstenaar/natuurliefhebber acte de présence geven in de theetuin van slot Ewsum, Oosterburen 1, Middelstum op zondag 23 aug van 14:00-15:30 u. en daarna in Kwekerij De Kleine Plantage, Handerweg 1, Eenrum op zaterdag 29 augustus (14.00-15.30 uur) en in de Prinsentuin Groningen aan de Turfsingel op zondag 6 september, van 14.00-15.30 uur. Trudy Beekman signeert, tekent en schetst bij deze gelegenheid en geeft tevens een bijzondere, gratis boekenlegger weg.